A home staging folyamata

A home staging folyamatának 4 állomása

Bárhol is tartasz a folyamatban, tudunk segíteni!

Első lépésként egy kérdőív kitöltését, fotókat és alaprajzot kérünk tőled, hogy megismerkedhessünk az ingatlannal.

Az általad elküldött információk alapján alapos piacelemzést végzünk. A személyes tanácsadáson az elemzés eredményét összevetjük  a lakás kínálta lehetőségekkel, valamint a Te céljaiddal és lehetőségeiddel, azaz, hogy mit szeretnél elérni, és ehhez milyen források állnak rendelkezésedre. Ezek alapján jelöljük ki azt az utat, amelynek eredményeképp a legnagyobb sikert éri el a lakásod felkészítése. Ez a siker anyagi hasznot és/vagy gyors eladást is jelenthet, vagy akár egy hosszú ideje eladhatatlan ingatlan eladóvá tételét is.

1. A saját otthonodat szeretnéd eladni vagy kiadni…

Megvizsgáljuk a lakásod kínálati piacát.  A lakásod adottságaiból és a Te lehetőségeidből kirajzolódik az OPTIMÁLIS megoldás.

1. Befektetőként lakást készülsz venni…

Megvizsgáljuk a választott ingatlan kínálati piacát, megnézzük a bérleti és eladási piacot is. Felvázoljuk a lehetőségeket, hogy tudj dönteni és az utat, amivel kihozhatjuk a lakásodból a MAXIMUMot.

nyíl jobbra le
nyíl balra le

2. A lakást a legjobb áron szeretnéd eladni vagy kiadni, de nem tudod, mit tehetnél ennek érdekében?

Ahhoz, hogy a legjobb árat elérd, a lakásnak a legjobb formában kell lennie! Bizonytalan vagy, hogy hogyan teremtsd ezt meg és mennyi pénzt áldozz rá? Teljes felújítás vagy csak tisztasági festés? Mi pontosan tudjuk, milyen változtatásokra van szükség és mennyi pénzt szabad a lakásra költened! 

lefele nyíl

3. A szépen felújított lakásod elég a legjobb ár eléréséhez?

Nem! A milliókat érő első benyomást meg kell teremtened, hiszen a Vevő érzelmi alapon dönt. 10 másodperced van, hogy lenyűgözd a vevőt! Ehhez megfelelő bútorokra és kiegészítőkre van szükség, amivel életet adunk a lakásodnak, hogy életérzést adhass a vevődnek/bérlődnek.

Nézd meg ITT a styling erejét!

lefele nyíl

4. Hogy fogja megtalálni a vevőjét / bérlőjét a gyönyörű, felkészített lakásod?

A felkészített álomotthont profi módon mutatjuk be: hivatásos enteriőr fotós által készített fényképekkel,  méretezett és berendezett alaprajzzal, valamint informatív hirdetésszöveggel emeljük ki a többi hirdetés közül. Nincs más dolgod, mint várni a vevőt, aki haza sem akar menni a lakásodból.

Kiváncsi vagy, mit lehetne kihozni a Te lakásodból? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megmutathassuk a lakásodban rejlő potenciált!
 

A pontos útmutatásunk alapján Te magad szeretnéd levezényelni a lakás felkészítését? 

Mindenre kiterjedő, részletes írásbeli útmutatóval, tervrajzokkal és beszerzési listával felvértezve Te magad megteremtheted az akár milliókkal értékesebb lakásodat!

Nincs időd és kedved egy ilyen összetett folyamatot irányítani?

Dőlj hátra! Az egész folyamatot elvégezzük helyetted, melynek végén egy, akár milliókkal értékesebb lakást kínálhatsz a piacon!

 ITT megnézheted a szolgáltatás csomagjainkat.>>