Gy.I.K.

GY.I.K.

Itt találod a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

A legideálisabb helyzet az, amikor még nem hoztál semmilyen döntést az ingatlanoddal kapcsolatban: például eladás előtt állsz, de még nem hirdetted meg, vagy kiadnád, de nem tudod, hogy felújítsd és bebútorozd-e. Esetleg most készülsz befektetési céllal ingatlant vásárolni, vagy örököltél egy lakást, és nem tudod, mit kezdj vele.
Természetesen ha már előrébb tartasz a folyamatban, akkor is feltétlenül érdemes felvenned a kapcsolatot velünk, mindig van egy jobb megoldás, amellyel akár milliókat nyerhetsz!
Erről a kérdésről ITT olvashatsz bővebben >> 

Az ingatlanpiaci statisztikák egyértelműen azt mutatják, hogy a lakásvásárlók 75%-a jó vagy nagyon jó állapotú lakást keres. Ha a vevőnek nem ilyen lakást mutatunk, rögtön arra gondol, mennyi idejébe, pénzébe és stresszbe fog kerülni neki, mire beköltözhet.

Másrészt a lakásvásárlás érzelmi döntés. A vevő első benyomása általában perdöntő. Az eladásra felkészített lakások már az első pillanatban átadják azt az életérzést, amibe a vevő beleszeret, s ez gyorsabb eladást és magasabb eladási árat eredményez. Itt olvashatsz az első benyomás jelentőségéről>>

Tedd fel magadnak a kérdést: szeretnéd, ha milliókkal többért kelne el a lakásod? Ráadásul a piaci átlagnál gyorsabban? Ha igen, akkor szükséged van rá(nk)! 🙂
Nézz meg néhány siker történetet ITT>>

NEM. A tisztaság, a fények, virágok és díszpárnák mind remek dolgok egy kellemes hangulat megteremtéséhez, de ez még nem Home Staging. A Home Staging nem hobbi. Tárgyilagosságot, szakértelmet és tudatos cselekvési tervet igényel annak érdekében, hogy a lakásod a legelőnyösebb oldalát tudja mutatni az érdeklődőknek.

Olvasd el a lakás felkészítés folyamatát ITT>> 

A lakás felkészítésére befektetésként érdemes tekinteni, mivel az megnöveli a lakásod értékét. Ha nem mutat jól a lakásod, nagyobb az esély, hogy sokáig lesz a piacon, ami egy dologhoz vezet biztosan: az árcsökkenéshez.

Vagy gondolj arra, hogy ha a lakásodat még viszonylag gyorsan el is tudnád adni, biztos lehetsz abban, hogy sokkal jobb áron tudnád értékesíteni, ha felkészítenéd. A felkészített lakások 8-30%-kal többért kelnek el, mint a felkészítés előtti értékük.

Nézd meg a már megvalósult munkáinkat ITT>>

Minden lakás felkészítést alapos ingatlanpiaci elemzés előz meg annak érdekében, hogy meghatározhassuk, hogy mennyit szabad az adott ingatlanra költeni.

A befektetett pénz, idő és energia mindig megtérül, hiszen mindig csak arra és annyit költünk az ingatlan felkészítésénél, ami megéri. Mi azért vagyunk, hogy ne Neked kelljen kitalálnod, hogy mire és mennyit költs. A szép, ízléses összkép, a jó funkcionális elrendezés megteremtése szükséges, de mindig a gazdasági szemlélet az irányadó.
Olvasd el ITT, hogy mi a különbség a lakberendezés és a home staging között!>>

Az otthonunk legtöbbször olyan, mint a gyerekünk: nem látjuk objektíven a hibáit.  Már megszoktuk, az az otthonunk, ezért tényleg nehéz érzelmileg elszakadni tőle és megváltoztatni. Az otthonod olyan, amiben Te érzed jól magad. A vevő azonban nem a TE ízlésedre és életmódodra kíváncsi, hanem arra, hogy Ő hogyan tudna abban a lakásban élni. Ha mindenhol a Te személyes dolgaidat látja, nem tudja magát otthon érezni. Ezért van szükség egy külső szemlélőre, aki racionálisan tudja nézni a lakásodat, úgy, mint egy értékes terméket.

Egy kis műhelytitok: még mi, professzionális home stagerek is kikérjük egy másik szakértő véleményét, ha a saját otthonunk kerül eladó sorba.

Olvasd el ITT, miről szól a home staging!>>

Az, ahogy az otthonunkban élünk, nagyon különbözik attól, ahogyan felkészítjük az értékesítésre. Ha az autódat szeretnéd jó áron eladni, azt sem a kocsiban felejtett csoki papírral, zsebkendőkkel és a gyerek plüss macijával fogod meghirdetni, ahogy a lakásodban sem a tavalyi nyaraláson készült fotókra és a hűtőre ragasztott bájos gyerekrajzokra érdemes felhívni a figyelmet.

Soha nem az ízlésedet kérdőjelezzük meg, hanem arra mutatunk rá, hogy a vevő mit szeretne másképp látni.

A lakásod nem kap második esélyt arra, hogy kedvező első benyomást keltsen!

Az üres lakások többnyire sterilek, hidegek és nem tudnak vonzalmat kelteni. A legnagyobb probléma azonban az, hogy az emberek 90 %-a nem tudja felmérni a teret, amit lát. Nem tudja, hogy mekkora és milyen bútorok férnek el az adott helyiségben, sőt, sok esetben azt sem tudja eldönteni, hogy a helyiségnek mi a funkciója!

Olvasd el ITT, hogy miről szól a home staging!>>

Semmiképp sem elég. A lakás minden helyiségének összhangban kell lennie egymással. Nem csak a vizuális harmónia megteremtése a cél, de az is, hogy tökéletesen befejezett állapotban legyen a lakás. Ha pl. a nappalidban minden szükséges javítanivalót elvégzel, de a többi helyiségben nem, akkor a vevő úgy érzi, hogy a lakással együtt feladatot, megoldásra váró problémát is vásárolna, ez pedig negatívan hat a vásárlói kedvre. Az pedig elképzelhetetlen, hogy életérzést tudj teremteni egy szépen dekorált nappalival és styling nélküli, rendetlen, vagy akár “használat közbeni” állapotot mutató szobákkal.

Az általunk, vagy a terveink alapján felkészített lakások esetében élhetsz a dekoráció kölcsönzés lehetőségével!

Magyarországon mi vagyunk az egyetlen szakértői csapat, akik a legmagasabb hazai home stager képzettséggel: MSP Home Staging Akadémián szerzett kiváló minősítésű oklevéllel, friss, valós referenciákkal, és olyan saját ingatlanbefektetésekkel rendelkezünk, melyek során sikeresen alkalmazzuk a home staging módszereit.

Az élet különböző területeiről érkeztünk a home staging világába, de egy irányba tartunk. Célunk és szenvedélyünk, hogy mindig win-win helyzetet teremtsünk: minden ingatlannak megmutassuk a legjobb arcát, és kihozzuk belőle a lehetőségek szerinti maximumot, miközben a vevőnek megteremtjük álmai otthonát.

Nézd meg bemutatkozásunkat, hogy lásd, kik vagyunk!>>

.

Először egy kérdőív kitöltését, fotókat és alaprajzot kérünk tőled, hogy megismerkedhessünk az ingatlannal.

Az általad elküldött információk alapján alapos piacelemzést végzünk. A személyes tanácsadáson az elemzés eredményét összevetjük  a lakás kínálta lehetőségekkel, valamint a Te céljaiddal és lehetőségeiddel, azaz, hogy mit szeretnél elérni, és ehhez milyen források állnak rendelkezésedre. Ezek alapján jelöljük ki azt az utat, amelynek eredményeképp a legnagyobb sikert tudja éri a lakásod felkészítése. Ez a siker anyagi hasznot és/vagy gyors eladást is jelenthet, vagy akár egy hosszú ideje eladhatatlan ingatlan eladóvá tételét is. Garantáltan megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

Kattints ide, hogy lásd a home staging teljes folyamatát!>>

Maradtak még kérdéseid? Tedd fel nekünk bátran! Keress bennünket az elérhetőségeinken: