Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Magyarországon mi vagyunk az egyetlen szakértői csapat, akik a legmagasabb szintű hazai home stager képzésen szerzett kiváló minősítésű oklevéllel, friss, valós referenciákkal, és olyan saját ingatlanbefektetésekkel rendelkezünk, melyek során sikeresen alkalmazzuk a home staging módszereit.

Az élet különböző területeiről érkeztünk a home staging világába, de egy irányba tartunk. Célunk és szenvedélyünk, hogy mindig win-win helyzetet teremtsünk: minden ingatlannak megmutassuk a legjobb arcát, és kihozzuk belőle a lehetőségek szerinti maximumot, miközben a vevőnek megteremtjük álmai otthonát.

SMA03183

Vitális-Pintér Veronika

Home staging, a szakma, amelyben a régóta dédelgetett szenvedélyem, a lakberendezés és a gazdasági képzettségem egymásra talált és kiteljesedett. Közgazdászként igazán magaménak érzem azt a szemléletet, amelyet a home staging képvisel. Ez egy rendkívül komplex és izgalmas látásmód, melyben nagy hangsúlyt kap a gazdasági szemlélet, a befektetett összeg optimalizálása, a célcsoport helyes megválasztása, de a siker érdekében elengedhetetlen, hogy vizuálisan is élményt nyújtsunk a vevőknek. Így a gazdasági megfontolás mellett az alkotás iránti vágyam is teret kap ebben a szakmában. Hisz mindeközben olyan értékes otthonokat teremtünk, melyek kész megoldást nyújtanak az otthont keresőknek. Olvasd el, hogy találtam rá a home stagingre...

SMA03792b

Jenőfi Réka

Mindig fontos volt számomra, hogy újat tanuljak, fejlődjek és ne csak a szakmám, hanem a hivatásom legyen az, amivel a mindennapjaimat töltöm. Látszólag teljesen eltérő területeken érzem jól magam, de az bennük a közös, hogy másoknak szerzek örömöt, mások számára teremtek értéket a munkámmal. Hiszem, hogy több területen is lehet az ember kiváló. Számomra a hivatás = tudás+szenvedély. A home staging egy ilyen szenvedély az életemben, amelyben a kreatív és a racionális énemet is kamatoztathatom. Korábban lakberendezőként a kreativitáson volt a hangsúly a munkám során, a home staging esetében a terek funkcionális és harmonikus kialakítása „csupán” egy eszköz a gazdasági célok megvalósításához. A home staginggel felkészített lakásoddal úgy tehetsz szert jelentős anyagi előnyre, hogy közben értékeset alkotunk mások számára. Olvasd el, hogy ismerkedtem meg a home staginggel.

SMA03516

Érsek Dóra

15 évet töltöttem a kultúra és a színház világában. Itt megtapasztaltam, hogy a legtöbb ember a színpadi csillogást látja csak, a befektetett munka, ami a valódi értéket adja, láthatatlan marad a laikusok számára. Ehhez hasonlóan egy, a home staging elvei alapján felkészített lakás is sokaknak csak a díszpárnák válogatását juttatja eszébe. Célom, hogy mindazt a “láthatatlan” tudást - ingatlanpiaci, lakberendezési, befektetés elemzési, megtérülés számítási és marketing ismeretet -, amelyek együttesen teremtik meg egy felkészített lakás valódi értékét, a Te elégedettségedre és céljaid elérésének szolgálatába állítsam. Itt elolvashatod, hogyan is robbant be az életembe a home staging...