Referenciáink

I. kerület- Teljes projektmenedzsment

Egyszerű képlet: egy befektető, akinek a pénz rendelkezésére áll, de ideje nincs vele foglalkozni. Egy szakértő home stager csapat, akinek az eredményei meggyőzték. A végeredmény: egy teljesen felújított lakás eladása 6 hét alatt 43%-os hozammal.

XIII. Újlipótváros - Bútorozás és home staging

Amikor a tulajdonos félúton meg akar állni, mi azért vagyunk, hogy lebeszéljük a rossz döntésről. Itt is ez történt, egy teljesen felújított, de üres lakást akart értékesíteni. Bútorozás és styling után kb. 4 Millió Forinttal ért többet a lakás.

II. kerület- Teljes projektmenedzsment

Kitűnő lokáció, egy funkcionálisan kiváló lehetőségeket rejtő lakás, mely teljes átalakításra és felújításra várt. A befektető elvárása 12%-os hozam volt, melyet a home staging elvek szerinti felújítás után messze meghaladtunk.

VI. kerület- Tervezés és home staging

Ékszerdoboz az Opera szomszédságában. Rövid távú kiadásra készült ez a csodás kis lakás, mely az elmúlt időszakban a turisták kedvencévé vált. Évi átlagban 70%-os kihasználtsággal működik, az éves hozama pedig 18%.

IX. Belső Ferencváros- Home staging

Belső körfolyosóra néző ablakok, sötét bútorok, előnytelen falszínek egy remek helyen lévő belső-ferencvárosi lakásban. Nézd meg ennek a lakásnak az átalakulását, mely mindössze 500 ezer forint ráfordítással nem csupán eladható lett, de 2 millió forintos értéknövekedést is el tudtunk érni.

XII. kerület- Teljes projektmenedzsment

Adott volt egy, a piacon nem sokra tartott, rossz adottságúnak mondott lakás. Teljes áttervezést és felújítást követően egy hét alatt, a hirdetési árra rálicitálva kelt el, 8 millió forintos haszonnal.

IX. Középső-Ferencváros- Bútorozás és home staging

Ismét bizonyított a home staging! 3 nap alatt eladásra került egy remek elhelyezkedésű, ugyanakkor nem túl szerencsés adottságokkal rendelkező ingatlan.

XII. Budai albérlet - Felújítás és home staging

Ezt a kis garzont a hamvaiból élesztettük újjá. Felújítottuk és felkészítettük hosszútávú bérbeadásra. Most több, mint a kétszereséért lehet kiadni!

XIII. Újlipótváros szívében - teljes felújítás és home staging

Újabb siker! A recept: Végy egy remek helyen lévő, de nem a mai kor igényeinek megfelelő elrendezésű, erősen használt állapotú lakást. Újítsd fel, készítsd fel az eladásra és add el 30%-os hozammal!

IX. Középső-Terézváros- Bútorozás és home staging

Egy különleges lakás a VI. kerületben, amely csak arra várt, hogy életet leheljünk bele. A benne rejlő szépségeket és értékeket eddig fátyol fedte, de mi lerántottuk róla a leplet.

IX. kerület - Airbnb-re felkészítés
bútorozás és home staging

Ha egy Megbízó bátor és ügyes, akkor a tanácsaink és a berendezésre vonatkozó útmutatásunk segítségével ilyen szép eredményt érhet el. Nincs kétségünk, hogy kelendő lesz az airbnb-piacon!

IX. Középső-Ferencváros -
Felújítás és home staging

Az igényesen felújított és berendezett lakásokra igény van - ezt ma már senki nem tagadhatja. Megbízónkkal így egy újabb sikertörténet valósulhatott meg - mindannyiunk örömére.

Székesfehérvár 1. home stagingelt lakása!

Az első fecske Székesfehérváron. De igen, egy fecske is csinál nyarat! :)​

XIII. Szent István park - home staging

Egy felújított lakást megfűszereztünk WinWin módra 🙂 . A fűszerezés olyan vonzóvá tette, hogy 25%-kal a piaci átlagár felett talált gazdára.

XIII. Újlipótvárosi befeketés teljes felújítással és home staginggel

A befektető megtalálta velünk a számítását. A sarkaiból kiforgatott lakás busás hasznot hozott. Nem meglepő, hogy a következő befektetését is velünk képzeli el. 🙂

XIII. Újlipótváros - teljes átalalulás és home staging

Egy újabb befektetői siker a közkedvelt Újlipótvárosban. Hamar és szép haszonnal lelt új és maximálisan elégedett gazdára ez a lakás.

XIII. Angyalföldi home staging

Ezt az új építésű kis lakást bedobtuk a WinWin home staging-masinájába, és ez a hívogató otthon lett belőle. A megbízónk sikeres értékesítés utáni elégedettségét mutatja, hogy már a következő lakását is elkezdtük... 🙂

VI. Belvárosi ékszerdoboz - teljes felújítás és home staging

Befektetői megbízásra varázsoltunk szemet gyönyörködtető otthont ebből a kis lakásból. Az új tulajdonos első látásra beleszeretett és nem is keresett tovább. Ez az igazi siker: mindkét fél elégedett. Win-Win! 🙂

VIII. Corvin sétány - Luxusra hangolt kiadó lakás - home staging

A megbízónk a pompás helyen található, frissen épült lakását hosszútávú kiadásra szánta. Igényes bérlőnek igényes lakást szeretett volna kínálni. Még egy kívánsága volt: emelkedjen ki a környékbeli kiadó lakások közül. Úgy érezzük, sikerült. 🙂

III. Vizafogó - Ilyen is lehet egy panel! - home staging

Adott egy szépen felújított panel lakás. Üresen. Hónapokig nem talál gazdára. A tulajdonos ekkor hozzánk fordul segítségért. Berendezzük és megtöltjük élettel. Az eredmény: a tulajdonos válogathat a hirdetési árat kínáló vevőjelöltek között. Mi ez, ha nem siker?

VII. Erzsébetvárosi impozáns otthon - teljes felújítás és home staging

Egy gyümölcsöző befektetői munkakapcsolat (az Fk-Red Kft-vel) újabb állomása ez a remek adottságokkal rendelkező - ám az első találkozásunkkor leharcolt állapotban lévő - lakás. Most került piacra, várja új, boldog tulajdonosát! Szerintünk nem fog sokat várni...

VII. Király utca - Rbnb a bulinegyed szívében - teljes felújítás és home staging

Újabb FK-Red-es megbízást teljesítettünk most a VII. kerületben. A cél egy azonnal bevételt termelő, befektetői érdeklődésre számot tartó lakás megalkotása volt. Feladat teljesítve. 🙂

XIII. kerület - új építésű lakás rövid távú kiadásra (A) - home staging

Rövid távú kiadás?
Akkor valami különleges, egyedi hangulat.
Mert ettől lesz keresett, ettől lesz trendi. 🙂
Mutatjuk, hogyan....

XIII. kerület - új építésű lakás rövid távú kiadásra (B) - home staging

És újra valami egészen más, de megjegyezhető. 🙂 Ezzel egyrészt vonzóvá, érdekessé tesszük, másrészt megkönnyítjük a turista dolgát. Erre biztos emlékezni fog a 20. szálláshely megtekintésre után is.. 🙂

XIII. kerület - panel - home staging hosszú távú kiadásra

Hogyan is rendezzem be a frissen felújított 1 szobás panel lakásomat, hogy a maximálisan elérhető bérleti díjat kitermelje? Ezen töprengett a tulajdonos. Aztán jöttünk mi, és megmutattuk. 🙂

II. kerület - Elegáns otthon a Mammut közelében - teljes felújtás és home staging

Így lesz egy lelakott, borzalmas állapotú, rossz elrendezésű lakásból egy modern, reprezentatív, tágas és a mai kor igényeinek megfelelő elrendezésű 2 szobás otthon.

VII. kerület - 2 lakássá osztás - teljes felújítás és home staging

Ez a remek adottságú lakás szinte kiáltott azután, hogy ketté osztva hasznosítsák, s ezzel kiemelkedő hozamú befektetéssé váljon. Rajtunk nem múlott, ketté osztottuk. 🙂

IX. kerület - a megújult Bakáts téren teljes felújítás és home staging

Remek adottság, leharcolt állapot. Ebben látta meg a lehetőséget a befektető, és azt is, hogy jobb, ha a vétel lebonyolítása után mindent ránk bíz. Nem bánta meg. 🙂

VI. kerület - Teréz krt

Jönnek a fotók!